Etropole.info

Новини за Етрополе

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Начало Новини Местни новини Емблемата на българското кино - Стефан Данаилов даде своята подкрепа за инж. Владимир Александров

Емблемата на българското кино - Стефан Данаилов даде своята подкрепа за инж. Владимир Александров

На 16.10.2015 г. /петък/, по покана на ОбС на БСП Етрополе и кандидата за кмет на левицата – инж. Владимир Александров,

 

в Големия салон на НЧ „Тодор Пеев-1871”, град Етрополе хората посрещнаха емблемата на българското кино – г-н Стефан Данаилов заедно с Народния представител на София област – г-жа Корнелия Нинова. Поводът на тяхното посещение бе прожекцията на българския филм Борис I – втора част „Слово за буквите”.

 

Инж. Владимир Александров отправи кратко обръщение към хората в залата: Филмът, който ще гледаме е показателен сам по себе си, но аз бих се спрял само на едно – на ценностите, но човешките ценности, на това за какво са се борили нашите деди… Помислете докъде сме стигнали, защото падението на една нация, зависи от хората, които са до нас. През тези 20дни БСП се опита да направи една различна кампания от всички други. Сега, след като свърши филма, всеки да си зададе един единствен въпрос – Има ли български народ, къде е той, кога ще излезе да отстоява правата си, защо да ги отстоява..?” заяви инж. Александров

Думата бе дадена и на г-н Стефан Данаилов, той обясни защо е избрал точно тази част на филма и какво иска да ни каже чрез нея. Производството на този филм е струвало много повече отколкото бюджета, които се отделя в момента за Филмовия център. „Съзнавайки отговорността пред историята, аз приех да играя ролята на Борис I, със ясното съзнание и отговорност пред своя народ, че участвам във филм, който пресъздава част от историята ни.”, допълни г-н Данаилов.

„Като се запознах предварително с биографиите на Владимир Александров и на кандидатите за общински съветници, първото нещо което ми направи впечатление е, че са млади хора, с амбицията да вложат  всичко от себе си за хората от Община Етрополе. Един град с прекрасна природа, който заслужава по-доброто управление”, категорично заяви емблемата на българското кино – Стефан Данаилов.

В знак на признателност и благодарност към подкрепата, която изразява г-н Стефан Данаилов към инж. Владимир Александров, организаторите му поднесоха красив букет с цветя и картина на Часовниковата кула в града, която е една от  нашите емблеми.

Посещения: 397
Коментара (0)add comment

Напиши коментар
Тази тема е заключена. Не може да пуснете коментар.

busy